loading...

لوازم الکترونیکی آک بند

بازدید : 818
پنجشنبه 7 اسفند 1398 زمان : 7:36

ورود گوشی‌های هوشمند به بازار، اولین تجربه برخورد عموم مردم با واژه هوشمند محسوب می‌شود، اما پیشرفت تکنولوژی با سرعت سرسام‌آور خود باعث شده، هوشمندسازی در کمتر از یک دهه جای خود را در دیگر جنبه‌های زندگی انسان نیز باز کند. خانه هوشمند یکی از مفاهیمی‌است که در چند سال اخیر بخشی از تمرکز فعالین حوزه تکنولوژی را به خود اختصاص داده است.
کمپانی‌های بسیاری در حال توسعه تکنولوژی‌های خانه هوشمند هستند و سرعت روزافزون پیشرفت در این زمینه نشان می‌دهد که در آینده نزدیک، خانه‌های هوشمند حضور بسیار پررنگی در جوامع بشری خواهند داشت؛ اما منظور از خانه هوشمند چیست؟ اگر شما هم به مفهوم خانه هوشمند علاقه دارید و یا از مطالعه در مورد گجت‌های هوشمند و ایجاد ارتباط بین آن‌ها به‌منظور آسان کردن زندگی خود لذت می‌برید، مطالعه این مقاله را به شما توصیه می‌کنیم. در این مطلب ابتدا منظور از خانه هوشمند را توضیح می‌دهیم و سپس اجزای مختلف خانه هوشمند را معرفی می‌کنیم.
خانه هوشمند چیست؟
هوشمند سازی مقوله‌ای است که تقریبا همه ما در زندگی روزمره از آن بهره می‌بریم. استفاده از درب‌های برقی پارکینگ، تایمر اجاق، وسایلی که با برای کار با آن‌ها از ریموت کنترل استفاده می‌کنیم و حتی به کار گرفتن ساعت‌های زنگ‌دار، اشکال مختلفی از هوشمند سازی در زندگی هستند؛ اما حضور تمام این‌ها در یک‌خانه، بازهم آن را به یک خانه هوشمند تبدیل نمی‌کند. پس منظور از خانه هوشمند چیست؟ خانه هوشمند به خانه‌ای گفته می‌شود که ابزارها و وسایل برقی موجود در آن، عموما به‌صورت یکپارچه با یکدیگر مرتبط بوده و از طریق اینترنت قابل‌کنترل هستند.
زندگی در خانه هوشمند چه شکلی است؟
چشمان خود را ببندید و یک روز معمولی در یک خانه هوشمند را تصور کنید. صبح با صدای آلارم ساعت از خواب بیدار می‌شوید. برای شستن دست و صورت خود به سرویس بهداشتی می‌روید. پیش از باز کردن درب سرویس، سنسورهای هوشمند حرکت شما به سمت دستشویی را تشخیص داده و سیستم روشنایی و تهویه سرویس را روشن می‌کنند. در همین فاصله پیامی‌مبنی بر آغاز فعالیت‌های خانه به سیستم مرکزی ارسال می‌شود. چای‌ساز که مخزن آن را از دیشب پر کرده‌اید، کار خود را شروع می‌کند و وضعیت پرده‌های پنجره‌ها به شکلی که صورتی درمی‌آید که پیش از آن تعیین کرده‌اید.
پس از نوشیدن چای و سرو صبحانه –که توستر زحمت آماده کردن نان‌های آن را کشیده است- تصمیم می‌گیرید دوش بگیرید و به سرکار بروید. از آنجایی که دمای موردعلاقه آب برای حمام کردن را قبلا برای سیستم تعریف کرده‌اید، کافی است از طریق تلفن هوشمند خود و یا دستیار صوتی، از سیستم کنترل بخواهید آبگرمکن را تنظیم کند. هنگامی‌هم که از خانه خارج می‌شوید، چراغ‌ها و سیستم تهویه خاموش و پرده‌ها کشیده می‌شوند، برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی دمای خانه تنظیم شده و سیستم امنیتی خانه فعال می‌شود. بهتر است بگوییم که خانه‌های هوشمند، زنده هستند. چرا که ممکن است فعالیت‌های زیادی در غیاب شما در جریان باشد، مثلا لباسشویی مشغول شستن لباس‌هاست و یا جاروبرقی هوشمند کار نظافت اتاق‌ها را انجام می‌دهد.
در تمام مدتی که در خانه حضور ندارید می‌توانید از طریق اینترنت فعالیت‌های وسایل خانه هوشمند را کنترل کنید و از امنیت آن نیز مطمئن شوید. در پایان روز و هنگام بازگشت به خانه، مشابه همین اتفاقات به‌صورت هوشمند رخ می‌دهند، به عبارت ساده‌تر، یک‌خانه با تمام تجهیزات آن منتظر شما خواهد بود.
مزایای خانه‌های هوشمند
گرچه ممکن است تمام ویژگی‌هایی که در بالا ذکر شد فعلا در دسترس ما نباشد، اما بازهم می‌توان به‌اندازه زیادی از هوشمند سازی خانه بهره برد. همین الان هم سیستم‌های هوشمند مرکزی در بازار موجود هستند که می‌توانند اجزای مختلف خانه مانند سیستم روشنایی، تهویه، لوازم برقی و درب‌های پارکینگ را کنترل کنند. علاوه بر این، امکان بررسی امنیت خانه از راه دور وجود دارد. حتی اگر می‌توانید تا حد مناسبی انگلیسی صحبت کنید، دستیارهای صوتی هوشمند مانند Google Assistant، Amazon Alexa و Airi قابلیت‌های زیادی برای بهره‌مندی از امکانات خانه هوشمند در اختیارتان قرار خواهند داد. در ادامه به برخی ویژگی‌های مثبت خانه‌های هوشمند اشاره می‌کنیم تا ببینیم هوشمند سازی خانه چه فایده‌هایی دارد.
انجام خودکار بسیاری از فعالیت‌های روزانه مانند روشن و خاموش شدن چراغ‌ها، سیستم تهویه و تنظیم دمای محیط.
صرفه‌جویی چشمگیر در زمان و انرژی.
افزایش امنیت خانه با استفاده از هوشمند سازی.
کمک به انجام منظم فعالیت‌هایی که در حالت عادی ممکن است انجام نگیرند، مانند بیدار شدن سروقت، صرف صبحانه، استحمام منظم روزانه و…
امکان کنترل فعالیت تمام وسایل هوشمند از راه دور.
جمع‌بندی
خانه‌های هوشمند با امکاناتی که در اختیارمان قرار می‌دهند، می‌توانند شیوه زندگی ما را متحول کنند. هوشمند سازی خانه علاوه بر آسان‌تر و بهینه‌تر کردن فعالیت‌های ما، زندگی را هیجان‌انگیز می‌کنند و باعث صرفه‌جویی در زمان و انرژی می‌شوند. شتاب توسعه هوشمند سازی خانه، نوید آینده‌ای را می‌دهد که پیش از این فقط در فیلم‌های تخیلی دیده بودیم، با این حال خانه‌های هوشمند همین‌الان هم در بین ما هستند و استفاده از آن‌ها یک تصمیم هوشمندانه محسوب می‌شود.

چاپ آنلاین کارت ویزیت
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 19
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 7
  • بازدید کننده امروز : 4
  • باردید دیروز : 35
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 129
  • بازدید ماه : 369
  • بازدید سال : 26417
  • بازدید کلی : 32882
  • کدهای اختصاصی